Shop / Vloersystemen / Seamless Cork

Seamless Cork

Seamless Cork is een natuurlijke UV stabiele gietvloer op basis van harsen, lijnolie, houtmeel, kurk, natuurlijke vulstoffen en pigmenten. Deze comfortabele, loopvriendelijke, natuurlijke gietvloer schept overzicht door zijn gematteerde oppervlak en uniforme kleurstelling. Het elastische karakter zorgt voor een hoge slijtvastheid en vermindering van contactgeluid.

De vloerafwerking is naadloos, duurzaam, vloeistofdicht, onderhoudsarmen en kleurecht. Bij afsluiting van UV licht kan er lichte verkleuring optreden, welke terugkleurt bij blootstelling aan UV licht. Kan ook als DUO in 2 kleuren worden aangebracht, waarbij er een mooie betonlook ontstaat.

Shop / Vloersystemen / Seamless Cork

Seamless Cork

Seamless Cork is een natuurlijke UV stabiele gietvloer op basis van harsen, lijnolie, houtmeel, kurk, natuurlijke vulstoffen en pigmenten. Deze comfortabele, loopvriendelijke, natuurlijke gietvloer schept overzicht door zijn gematteerde oppervlak en uniforme kleurstelling. Het elastische karakter zorgt voor een hoge slijtvastheid en vermindering van contactgeluid. De vloerafwerking is naadloos, duurzaam, vloeistofdicht, onderhoudsarmen en kleurecht. Bij afsluiting van UV licht kan er lichte verkleuring optreden, welke terugkleurt bij blootstelling aan UV licht. Kan ook als DUO in 2 kleuren worden aangebracht, waarbij er een mooie betonlook ontstaat.

 

De milieuvriendelijke vloer

Creëer de Seamless Cork gietvloer met ons vloersysteem, dit systeem bestaat uit verschillende producten/ lagen.
De ondergrond moet eerst worden geprimeerd, vervolgens moet er een schraplaag worden geplaatst. Hier overheen moet de Seamless Cork worden gegoten. Bepaal de uiteindelijke glansoptiek en zorg voor bescherming door de vloer te overlagen met een van onze sealers.

Producten los bestellen

Stalenboek

Voel je vrij om gebruik te maken van een van onze ruimtes.